Benvinguda

Benvingudes i uts a aquest Blog Petit, no sé si per tamany o per la voluntat de deixar-hi només petites notes, petits apunts d'allò que em passa per davant dels nassos en el meu dia a dia i que em sento en la necessitat de deixar-ne constància escrita.
Aquest és també un nou exercici per tal d'entrar -i mira que em costa!- en això de les noves tecnologies. Ja puc fer esforços, que vaig veient com no tinc més remei que anar a remolc d'un tren massa ràpid per mi. El Blog Petit té, per tant, una modesta vocació d'aprenentatge.
Vinc d'uns anys de Portalet, al bell mig de Granollers, i he passat per la Torre Colom, al final de les Rambles barcelonines, en responsabilitats diverses dins de la funció pública. Això em va permetre mirar les coses més properes amb molt de respecte, però també fins i tot amb certa distància (i des d'una certa alçada!), tot i vigilant no caure de tan amunt, planificant estratègies organitzatives.
Ara, procuro mirar el món amb una mica més de proximitat, mentre intento ajudar les empreses a avançar en camps tan diversos com la responsabilitat social corporativa o la innovació, treballant per definir estratègies que comportin una mirada més optimista del país i del món, també des de les empreses i l'economia en general, malgrat la crisi.

Francesc (o Quico, si ho preferiu) Sala i Pascual