divendres, 3 de setembre de 2010

Miguel Larrea. Les aventures de Kip Parvati

Seguint les lectures juvenils, he llegit una gran novel·la d'aventures, amb vaixells, pirates, taurons, perles, ..., bons i dolents, i esforços per tal que la justícia i la veritat triomfin al final. Amb un protagonista -el jove Kip, pescador que vol navegar-, un escenari -les costes de l'oceà Índic- i un guió dignes dels millors Vernes i Salgaris. Quantes ganes de llegir-ne la continuació!

La contraportada en diu: En Kip Parvati és un jove a qui l'absència del seu pare el va fer deixar l'escola i posar-se a pescar amb el seu oncle per dur diners a casa. El seu somni és ser capità de vaixell i per aconseguir-ho mirarà d'aconseguir prou diners per a la seva família i per als seus estudis. Quan comença a investigar sobre una fabulosa perla, una sèrie d'esdeveniments provocaran un canvi en la vida del jove pescador, i el portaran a patir unes trepidants aventures carregades de misteri, diversió, tragèdia... però sempre emocionants. Aquesta és la primera i reeixida obra de Miguel Larrea (1966), una novel·la d'aventures sorprenent i trepidant. Més de 10.000 exemplars venuts en castellà. Una gran obra traduïda al francès i l'alemany.
Miguel Larrea va néixer a Madrid al 1966 i ha estudiat ciències de la comunicació. Ha treballat en cinema publicitari, d'ajudant de fotografia, d'ajudant de realització en un documental de naturalesa, de creatiu en una agència de publicitat ... fins que va descobrir el mar com a mitjà de coneixement del món i d'un mateix i el va deixar tot per dedicar - a escriure la història de Kit Parvati