dijous, 29 d’octubre del 2009

Jordi Masó. Els reptes de Vladimir

Tradicions de risc
L'anxaneta grimpava decidit, i va enlairar-se, confonent-se amb els núvols, fins a predre's de vista. Encara el busquen.

De les tecles del piano a les de l'ordinador, amb uns resultats excel·lents. Els reptes de Vladimir és un recull de contes d'en Jordi Masó -l'alter ego d'en Vladimir- a partir de la seva participació en les propostes de repte literari que es fan des del lloc web de relats en català.
Amb un llenguatge precís, rigorós i un xic fantasiós -amb algun toc calderià-, en Jordi demostra que no té límits artístics i que pot connectar les arts amb molta facilitat. Només puc dir, per recomanar-lo, que és un llibre que passa molt bé i que t'acaba donant la sensació d'haver guanyat un altre gran escritor en potència a la comarca, que a més fa de naxo d'unió entre la música i la literatura.
(L'únic retret que li faria és que, després de la insistència de l'explicació inicial, te'l vas imaginant més com un llibre resultat dels exercicis literaris proposats, més que no pas de la seva innegable capacitat de creació artística. Però això s'arregla, segur, quan en tregui un segon. Estarem a l'aguait!)

1 comentari:

Jordi Masó ha dit...

Caram Quico! Fins avui no havia vist aquesta entrada: gràcies per l'amable comentari (la meva primera crítica literària!). M'és molt útil ja que estic preparant una revisió i ampliació del llibre, i et faré cas. I, per cert, ja tinc un segon recull de contes breus enllestit, però que deixaré madurar encara uns mesos.