diumenge, 3 d’abril del 2011

Enric Larreula. Ala de Corb i el parany

Ja tornem a tenir aquí una nova aventura de l'Ala de corb, la seva família -Doña María, Ona de Foc i la mona Pallofa-; tota la colla de pirates que habiten l'illa Llibertat -Tit Afreda, Peus de Pork, Ullsdetita, Kules Trett, Kaka Uet, Nas de Rap, Morros de Pam, Ko Lakao, Fetge de Rajada, ...; i nous amics, arribats d'Holanda, i que transporten sal de l'illa d'Aruba.
Aquesta vegada, amb un bon parany preparat pel dolent de la sèrie, Don Hernando de la Fuensanta y Somoza, , que només pot intentar apoderar-se de l'illa -Kaudotan, pels indis caribs, Las Doradas pels espanyols i illa Llibertat, pels pirates- i tot l'or que conté, amb estrategemes ben treballades. Ala de corb i els seus hi cauen tots de quatre potes, i feina tenen a recuperar-la! Al final, sort en tindran de la sal, perquè el que pica, cura, i el que cou, madura!
Ple d'aventures i d'ironia, tota la sèrie és un cant a la llibertat, al sentit de l'humor i a tots els paisatges del món, fets de terra o d'onades, que, com el mar de les Antilles, cal que respectem i protegim.
No us el perdeu!